Happy friday

"I just can't control my feet" kommer just nu ut ur högtalarna. Ikväll blir det Bahnhof med underbara människor. Ska bli riktigt roligt.

Idag va tanken att jag skulle plugga lite. (igen) Får se hur det blir med den saken, det finns ju roligare saker att göra ;-) Sen ska jag städa lite snabbt och sen senare ikväll kommer Malin, Lollo och Maja hit.
Sticker till Bahnhof och sen sover Lollo och Maja här. Vad kan gå fel denna kvällen? ;-)



Kram

Snabbis

Egentligen tänkte jag göra ett test som Annie sa att jag skulle nu, men orkar inte just nu ;-) Kanske senare, om jag är uttråkad.

Idag måste jag plugga...eller jag ska försöka i alla fall. Sen ikväll blir det Rögle med M. Ikväll blir det 3-2 till Rögle, håller tummarna.

Hinner inte skriva mer nu, plugget kallar.
Ha det nice


Storstan idag

Hej hej bloggen!
Dagen har spenderats med Lollo i Helsingborg. :-) Åkte dit vid tio och hem vid fyra. (Blev en liten tabbe på vägen dit men det va bara kul, haha) Blev att vi undersökte en hel del affärer men inget köpt för min del. Kameran va så klart med så här kommer några härliga bilder ;-)


Vi hade i alla fall inte tur med vädret...

Här stupar Lollo ner för trapporna :-O

Framför oss såg vi plötsligt en livs levande elefant



Mums :-D


Hoppas du också haft en bra start på lovet!
Puss och kram


Med dom bästa

Just nu är det söndag, men för ett tag sedan va det lördag, och lördagen spenderades med mina underbara kompisar.
Dagen började med att jag sov ut. Såå härligt asså! När jag hade vaknat och legat och dragit mig i sängen gick jag upp och åt frukost och duschade.
Vid halv två cyklade jag iväg till Lollo, Annie kom också dit senare. Då gick vi till ishallen och träffade Maja och Lina. Kollade när Rögle mötte Djurgården. Inga kommentarer om den matchen...

Vid halv sju stack vi till stan och åt pizza. Mums va gott det är med Zlatan special med vtlökssås asså! :-D
När vi va mätta och belåtna kom Sandra och allihop stack hem till Lina.
Va där tills tolv då vi cyklade hem. Har haft en riktigt rolig kväll med många härliga skratt! :-)
Kollade precis igenom bilderna vi tog men vågar nog inte lägga upp dom här ;-)


Den gula är jag och den röda är Maja ;-)

Hoppas du haft en härlig lördag!


Trött och seg...

Hej goddag hallå bloggen. Just nu känner jag allmänt deppig. Ni vet så det känns när vilken liten småsak som helst kan göra en superarg, ett bra exempel är reklamen på Spotify. Ahhhh, men i alla fall. Idag är det torsdag och denna dagen har varit ganska seg. Jag har haft drama, matte, natur och samhälle. Ganska sega ämne allihopa, men jag har överlevt.
Imorgon har vi en muntlig resovisning i engelska, inte kul någonstans säger jag bara. Men jag får väl försöka plugga in det. Är så trött på skolan just nu. Detta höstlovet kan verkligen behövas!
Ikväll blir det stallet, känner mig inte alls taggad inför det heller, men ändrar åsikt snart hoppas jag.



Btw, om du har Spotify tycker jag du ska trycka här, för denna låten live är bara såå bra!

Hoppas du har en positivare dag än jag.
Hej då

Fullt upp och disneydags

Fram tills nu på kvällen har denna helgen verkligen varit fullpackad.

I fredags efter skolan stack jag med Lollo och Malin till stan. Handlade lite och sen gick Lollo och jag och fikade på Espresso house. Där va även en annan liten filur, om ni vill veta vem kan ni ju alltid fråga Maja ;-)
Efter stan stack jag hem och sen nästam direkt till Alexandra, som fyllde år i torsdags. Grattis i efterskott! :-D Jag sov hos henne till lördag. Mycket roligt måste jag säga, längesen vi träffades ju.
När jag hade kommit hem på lördagen hoppade jag in i duschen snabbt och sen åkte jag till Lollo där även Emma och Maja var. Vi gick till ishallen och kollade Rögle, som tyvärr förlorade med 5-3. :-( Men bara att hålla tummarna inför nästa match.
Den kvällen sov jag hos Lollo. Vi hade bestämt oss för att ha Disneykväll, så laddade upp med Askungen, Lejonkungen och Oliver och gänget. Synd att klaga ju, riktigt bra filmer allihopa!

 

Idag stack jag hem från Lollo vid halv tre. Sen vid halv fyra stack jag till stallet och hoppade lilla Shakira :-)

Och nu har jag suttit vid datan och tråkat och ska strax gå och lägga mig. Innan gjorde jag en lista på allt jag ville ha gjort ikväll. Kollade precis på den och känner att jag ligger lite back. Men men, det löser sig precis som allt annat.

Hoppas ni har det bra gott folk
God natt!


Lååång dag

Hej alla pigga och glada. Just nu är jag ganska glad men inte så pigg, har varit i skolan i exakt åtta timmar, väldigt segt. Har haft samhälle, spanska, matte, svenska och natur och slutade fem över fyra. Inte favoritdagen precis.

Nu ska jag snart laga mat hade jag tänkt, köttbullar och makaroner, mums. :-) Efter det är tanken att jag ska plugga matte, känner att jag ligger lite back, så ska försöka ta igen det utan allt för många svordomar och slag i bordet.  

Hoppas ni får en fortsatt fin och höstig onsdag!

Hola!

Just nu sitter jag i skolan. Har håla till tjugo i elva, inte roligt. Jag och två andra började tio över åtta som vanligt med matte och resten av klassen börjar tjugo i elva, bara för att vi tre har mer matte. Inte kul. :-P Och jag känner att jag börjar bli övertrött :-D

Det va allt så länge, ciao

Hej igen

Längesen jag bloggade nu ju. Har inte haft tid eller något att skriva om, därför har det inte blivit av. Men nu är jag här :-)

Livet rullar på som vanligt. Hösten har kommit och det är kallt och mysigt ute, förutom när det blåser, för det är bara jobbigt. Oktober och november brukar gå snabbt tycker jag, och sen är det bara några veckor kvar sen är det jul och nyår. Snart är det ju sommar igen. ;-) Har även insett att efter nästa vecka har halva denna terminen gått, asså det är helt sjukt! Var har veckorna tagit vägen liksom?

Jaja, nog om det. Ikväll kommer Annie hit, det ser jag fram emot. (-: Idag spelar också Rögle borta mot Modo, man får hålla tummarna!

Förresten, jag brukar alltid kolla igenom tidningen på morgonen, och det gjorde jag även idag. I kulturdelen finns det en sida med kontaktannonser som folk har skrivit. Haha, alltid kul att läsa dom, som denna till exempel:



Jag kanske har dålig humor, men liksom, varför skriver man att man är långhårig? :-P

Nu ska jag kolla runt bland lite bloggar och sen ska jag nog begrava mig i en bok.
Ha det bra allihopa! :-D

RSS 2.0